keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Uusia ulottuvuuksia

Sen lisäksi, että opettelen järjestelmällisyyttä (olipas vaikeaa pelkästään tuon sanan kirjoittaminen), opettelen myös tätä bloggaamista. Innoissani nyt sitten pusasin blogilleni Facebook-sivun. Tervetuloa sinne myös! En tosin vielä tiedä mitä kaikkea sinne mahtaa työntyä, mutta hyvin todennäköisesti jaan ainakin linkkejä muihinkin aihetta liippaaviin blogeihin. Keskustelu olisi todellakin sallittua myös siellä!

Facebookissa ei kuulemma saa järjestää arpajaisia, mutta tehdäänpä sitten toisin. Jos saan sinne kymmenen tykkääjää, järjestän arvonnan täällä blogissa! Palkinto on vielä vähän hakusessa, mutta uskaltaisin väittää, että se todennäköisemmin liittyy jollain tavalla kodin kansioon (shoppailen juuri niitä erilaisia listoja!).

Tykkää ja tuo kaverisikin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, sain olla eka tykkääjä! Toivottavasti tulee nyt ne yhdeksän muutakin, niin saadaan arvonta. Onnea uudelle blogille ja Facebook-sivulle!

-E-

Vilijonkka kirjoitti...

Mukavaa kun tykkäät, E!

Mietin tässä juuri, että viitsinkö itse tykätä tästä sivustani lainkaan, kun haluan olla tämän blogini suhteen ihan anonyymi. Toivotaan nyt, että niitä muita tykkääjiä kuitenkin tulisi.

Lilli kirjoitti...

Oi, mie sain tykätä heti E:n jälkeen!

Maija kirjoitti...

Piti kans tykätä :) Jospa vaikka vähän organisoituisi talven aikana...

Vilijonkka kirjoitti...

Tervetuloa kaikki! Saan henkistä tukea pelkästään siitä tiedosta, että muutkin kamppailevat samojen ongelmien kanssa.