perjantai 14. lokakuuta 2011

Sivuraiteilla

Facebookissa on helppo tykätä. Samalla tulee kerrottua itsestään niitä asioita, joita muut eivät ehkä muuten huomaisi, kuten vaikka sitä, että oikeasti olen tosi siisti ja järjestelmällinen tyyppi. Olen oman elämäni Bree Van de Kamp! Oma tykkäyslistani suorastaan tulvii järjestyksen ilosanomaa. Survoin tuohon sivupalkkiin suosikkiblogieni linkkejä. Flylady ärsyttää jo ihan satasella, mutta onneksi blogistania on täynnä korvaavia käskyttäjiä. Tällä haavaa suosikkini on Organizing made fun. OMF ei tarjoa listoja, vaan jotain ehkä vieläkin parempaa. Sivustolla on useita eri juttusarjoja, joissa opastetaan pienin askelin (äh, tää oli nyt sitä Flylady-jargonia) järjestyksen saloihin.

Juuri nyt tarjolla on järjestelyvinkki jokaiselle päivälle.

31DaysToCheaplyOrganizeYourHome />


Miksi päässäni nakuttaa "Don’t allow yourself to be sidetracked by the computer"? Äh, naurettavaa Flylady-jargonia taas, ei sitä kukaan jaksa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Minä tarvitsen selkeän lukujärjestyksen, kunnon kalenterin suorastaan!"

Niin minäkin! Selailin Flylady-sivustoa ja huh, miten sekavat :( Kunpa joku kirjoittaisi blogissaan selvällä suomen kielellä, mitä tehdä. Odotan innolla, mitä kaikkea blogiisi ilmestyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Just löysin blogisi. Intoa uusiin harrastuksiin: sekä blogiin että siivoamiseen.

Itse olen intohimoinen siivoaja ja listojen laatija. sunnuntai iltana suunnittelen kalenteriini mitä siivoan viikon varrella. Ja koitan muodostaa minulla parhaiten sopivan rutiinin.

Kaksi kaksivuotiasta perheessä pitää huolen ettei siivoaminen koskaan lopu kesken, eikä se koskaan ulotu pintaa syvemmälle, mutta lattiat ja pinnat on edes puhtaat. Alku sekin. Haaveilen ajasta jolloin saan kuurata kaapit sisältäkin.

Vilijonkka kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja tervetuloa osallistumaan pikku projekteihini! Toivottavasti tulette jatkossakin, koska ottaisin mielelläni vastaan myös muiden ideoita ja ajatuksia, neuvoja ja vaikkapa haasteitakin.

Minullakin on muuten kokemusta kaksosista, mutta en kyllä ole pystynyt pitämään taloa siistinä heidän kanssaan... :P