maanantai 5. joulukuuta 2011

Kadonnutta mielenrauhaa etsimässä

Tässä vaiheessa täällä piti olla jo ajankohtainen postaus joulukalenteristani, jonka piti olla järjestelmällisyyden huipentuma. Nyt se on ankea raakile vaan. Meille tuli nimittäin äkkilähtö kotoa, ja elämä on pahvilaatikoissa ja jätesäkeissä ympäri kaupunkia. Mitään kovin dramaattista tähän ei liity, vaan lyhyesti sanottuna saimme pienen bonuksen, jotta asunnon omistaja sai kämppänsä tyhjäksi sovittua nopeammin. Suostuimme, koska tarkoitus kuitenkin jossain vaiheessa on ollut muuttaa. Tähän hätään vaan emme kuitenkaan löytäneet sitä unelmien kotia. Itse asiassa emme löytäneet kotia lainkaan, vaan siirryimme sukulaisten nurkkiin. Tilaa periaatteessa on, mutta hermojahan tämä kiristää. Hyvin alkanut Motivated moms -ohjelmointi on nyt unohdettu, sillä kun kaikki on jaettu muiden kanssa, myös omista periaatteista on täytynyt tinkiä. Voisi kuvitella, että hyvin omaksuttu siivousrutiini auttaisi tässä tilanteessa, mutta ei se ihan niin mennytkään. No, ehkä minusta kasvaa parempi ihminen tämän myötä.

No tässä nyt kuitenkin lyhyesti se pikkujuttu, josta oli tarkoitus olla kovin ylpeä.

Oma joulukalenterini on pikemminkin viikoittainen kuin päivittäinen tehtävälista. Varasin siihen kivan kansion (tietenkin), johon piilotin kivoja listoja (tietenkin). Listat jaottelin välilehdillä sopiviin osioihin (tietenkin). Alku oli loistava, mutta nyt ehdin täyttää vain joululahjoihin liittyviä tietoja. Koristeltavaa kotia ei ole, joulupöytäänkin menemme todellakin vierailulle, vaikka se tämänhetkisen kotimme keittiössä sijaitseekin.Nämä listat on suoraan Organized Christmas -sivustolta, joka on taas aivan käsittämättömän sekava sivusto. Ensi jouluksi teen kyllä ihan omat listat, se olkoon joululahjani itselleni siihen uuteen kotiin, jossa toivottavasti jo pian asumme.

2 kommenttia:

Pinkkihelmi kirjoitti...

Mukavaa joulua teille!
Jään odottamaan tekstejäsi innolla.

Momo kirjoitti...

Hei ja kiitos mielettömästi inspiroivasta blogista!

Toivottavasti kirjoitat lisää, tulee niin hyvä mieli kun tietää että joku muukin on yhtä epäjärjestelmällinen kun itse olen :D:D

Kohti järjestystä siis!